Retourneren & garantie

Kan ik mijn artikel retourneren?

Alle producten zijn gepersonaliseerd (permanent aangepast voor de klant) en op maat gemaakt volgens de door jouw opgegeven informatie. Helaas kunnen wij om deze reden geen producten retourneren.

 

Mijn product is beschadigd geleverd

Is uw product beschadigd geleverd? Dit vinden wij erg vervelend. Het defect kan ontstaan door een productiefout of door een onzorgvuldige levering.

  • Defect door productiefout: u kunt van het defecte product en de vermeende oorzaak een foto maken en naar ons toe zenden. Wij nemen dan contact met u op om tot een passende oplossing te komen. De tevredenheid van u als klant staat bij ons centraal!
  • Defect door levering: het kan voorkomen dat de bezorger iets te enthousiast met uw pakket is omgegaan. Maakt u dan van de beschadigde doos en van het defecte product een foto en e-mail deze dan naar onze verkoop@muzieklijst.com . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om tot een passende oplossing te komen.

 

Schade binnen 2 werkdagen melden

Ieder pakket wordt met de grootste zorg voor u verpakt, helaas gaan chauffeurs niet altijd met de grootste zorg met onze pakketjes om. Bovenstaande is dan ook van belang om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Schadegevallen moeten binnen twee werkdagen na levering worden gemeld. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u vriendelijk verzoeken om in totaal 3 foto’s toe te sturen. In het geval van schade, willen wij u het volgende vragen:

  1. Maak een foto waarop duidelijk het product en de beschadiging te zien is. Als meerdere producten beschadigd zijn laat dit duidelijk zien op de foto. Indien (deels) bescherming aanwezig, gelieve dit mee te nemen op de foto.
  2. Maak een foto van de verpakking. Indien ‘breekbaar-tape’ aanwezig, gelieve dit mee te nemen op de foto(‘s).
  3. Maak een foto van de pakbon die bij de beschadigde levering was bijgevoegd.

Zodra wij bovenstaande afbeeldingen hebben ontvangen kunnen wij u helpen bij het herstellen van uw schade. Nogmaals excuses voor het ongemak!

Muzieklijst.com kan niet aansprakelijk worden gesteld bij transportschade, wanneer u heeft getekend voor ontvangst. Wanneer de kans groot is dat iemand anders uw pakket aanneemt, zorgt u er dan voor dat deze persoon van de bovengenoemde procedure op de hoogte is.

 

Tips bij een beschadigde levering

Een beschadigde levering classificeren wij in zichtbare schade bij levering en vermoedelijke schade bij levering.

  • Zichtbare schade: bij zichtbare schade aan het product adviseren wij u om het pakket te weigeren en de vervoerder te vragen het pakket weer mee retour te nemen. U accepteert die zending dus niet i.v.m. schade!
  • Vermoedelijke schade: bij vermoedelijke schade, maar niet zichtbaar door de verpakking heen, graag een aantekening maken op de vrachtbrief of het aftekenapparaat. Staat de chauffeur dit niet toe dan adviseren wij u om een ‘X’ als handtekening te gebruiken. Zo weet onze klantenservice precies hoe hiermee om te gaan.

 

Verkeerd product besteld?

Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt je van ons een e-mail ter bevestiging. Controleer direct na het plaatsen van de bestelling indien alles klopt. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde thema gekozen of informatie incorrect ingevuld? Geef dit z.s.m. aan ons door. Indien wij nog niet overgaan zijn tot het productieproces, dan kunnen wij de bestelling kosteloos aanpassen. Indien het product reeds geproduceerd en/of verzonden is, is retourneren helaas niet meer mogelijk. De verantwoordelijkheid voor het plaatsen van de juiste bestelling ligt voor 100% bij de klant.